Ο πρώην τσάρος της Οικονομίας κ. Γ. Παπακωνσταντίνου επρόκειτο να καταθέσει σήμερα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την περιβόητη… πλέον λίστα Λαγκάρντ και είχε μάλιστα ορισθεί και συγκεκριμένη ώρα που επρόκειτο να προσέλθει στη Βουλή.

Έλα όμως που ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Αν. Νεράντζης είχε την προνοητικότητα να αναζητήσει τον κ. Παπακωνσταντίνου για να τον ενημερώσει για την ακριβή ώρα. Δεν τον βρήκε στην Αθήνα, ούτε καν στην Ελλάδα.

Πού βρισκόταν λοιπόν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου; Τον ανακάλυψαν οι υπηρεσίες της Βουλής, όπως είπε σε συνεργάτη μου ο ίδιος κ. Νεράντζης, στο… Λονδίνο. Τι έκανε στη βρετανική πρωτεύουσα;

«Πρόεδρε, είμαι Λονδίνο, αλλά φεύγω για την Αμερική και όταν επιστρέψω θα είμαι στη διάθεση της Επιτροπής», είπε στον έκπληκτο κ. Νεράντζη, ο οποίος βεβαίως δεν γνώριζε ούτε είχε ενημερωθεί από κανέναν για τις κινήσεις Παπακωνσταντίνου.

Και τον είχε προγραμματίσει να καταθέσει για τις δέκα σήμερα το πρωί. «Δεν μου στέλνεις και μια επιστολή για να το έχω και εγγράφως ότι απουσιάζεις;», ζήτησε από τον πρώην υπουργό ο Πρόεδρος της Επιτροπής. Και ο κ. Παπακωνσταντίνου του έστειλε μια λακωνική επιστολή.

πηγή: ΒΗΜΑτοδότης μέσω kentrinews

Advertisements